این روزها دغدغه بیش از یک ملیون نفر همراه با سیل خانواده آنها کنکور وقبولی در آن است .رعایت برخی نکات می تواند آرامش خاطر بیشتری برای آنها بوجود آورداز جمله مصرف نوعی خوراکی ها موجب شادابی دانش‌آموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای كنكوری‌ها توصیه می‌شود.

كنكوری‌ها گوشت قرمز و سبزی بخورند
 یك متخصص تغذیه گفت: مصرف گوشت قرمز، جگر و سبزی‌ها موجب شادابی دانش‌آموزان می شود و به خصوص مصرف آن برای كنكوری‌ها توصیه می‌شود.

مرتضی صفوی  با بیان اینكه دانش‌آموزان در دوران كنكور از قندهای ساده زیاد استفاده نكنند، اظهار داشت: بر اثر خوردن قند‌های ساده، انسولین در خون زیاد ترشح می‌شود كه موجب افت قند خون آنها می‌شود؛ افرادی كه در زمان كنكور از قندهای ساده و شكلات استفاده می‌كنند، انسولین بیشتری در خون آنها ترشح ‌شده و در نتیجه موجب افت قند خون در آنها می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: دانش‌آموزان در وعده‌های غذایی خود از ماست و شیر استفاده كنند زیرا به دلیل داشتن كلسیم فراوان برای سلول‌های عصبی بسیار مفید است و موجب آرامش اعصاب در دانش‌آموزان می‌شود.

وی افزود: دانش‌آموزان در این دوران ماهی مصرف كنند به دلیل اینكه ماهی حاوی اسید چرب امگا 3 است كه از كم‌خونی پیشگیری می‌كند و موجب افزایش یادگیری می‌شود.

صفوی بیان داشت: دانش‌آموزان در این دوران از غذا‌های حاوی آهن مانند گوشت قرمز، جگر، مغز، سبزی‌ها و تخم مرغ استفاده كنند كه موجب شادابی و از بین رفتن كسلی آنها می‌شود زیرا ویتامین‌‌های گروه B موجود در این مواد برای تقویت ذهن و آرامش اعصاب دانش‌آموزان مفید است.

اما هرگز فراموش نکنید که رعایت این نکات برای قبولی وقتی موثر است که اول با توکل به خدا و تلاش و جدیت شما در مطالعه کتب درسی را به همراه داشته باشد.                            موفق باشید.

+ نوشته شده در  یکشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۰ساعت 6:27  توسط ق  |